ΠΑΡΓΑ
Για τη συναυλία αφιέρωμα στον Άλκη Αλαίο, τον δικό μας Βαγγέλη Λιάρο… Ποιητικά και πεζά !


Όμορφα περάσαμε στη συναυλία… Η βραδιά γλυκιά, ο ήχος άψογος , τα τραγούδια όλα αγαπημένα και αρκετή συγκίνηση.
Αχ Βαγγέλη, «τα μάτια σου έκλεισες και μας άφησες απ’ έξω»… έτρεξαν και δάκρυα απ’ τα μάτια μερικών,
Αχ Βαγγέλη, έπρεπε να φύγεις για σε τιμήσει ο τόπος σου.
Και τώρα , επιστροφή στα πεζά.
Η προχτεσινή συναυλία ήταν το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός στην περιοχή μας εδώ και πολύ καιρό , και κανονικά θα έπρεπε να έχει γίνει μεγάλη διαφήμιση σε όλη την Ήπειρο, την Κέρκυρα και τη Λευκάδα τουλάχιστον 10 μέρες πριν. Να έχει εκδώσει ο Δήμος ένα δελτίο τύπου προς όλα τα τοπικά ΜΜΕ, να υπάρχουν αφίσες στην Κέρκυρα, στην Ηγουμενίτσα, στα Ιωάννινα, στην Πρέβεζα , στη Λευκάδα και κατά μήκος της εθνικής οδού Ηγουμενίτσα – Πρέβεζα.
Αντ’ αυτού αναρτηθήκαν μόνο μερικές αφίσες μέσα στην Πάργα και στο Καναλάκι και στάλθηκε σε κάποιες
ιστοσελίδες, μόνο 4 μέρες πριν τη συναυλία, η εξής ανακοίνωση:
«Ο Δήμαρχος Πάργας σας καλεί στις 19 Ιουλίου στις 9:30 μ.μ. στο στάδιο της Πάργας σε μουσική εκδήλωση με τον Θάνο Μικρούτσικο αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο.
Τραγουδούν Μανώλης Μητσιάς & Αντωνοπούλου Ρίτα
Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό»
Όπου δεν αναφερόταν ούτε πόσο κάνει η είσοδος κι αν γίνεται προπώληση και που, ούτε σε τι φιλανθρωπικό σκοπό θα πάνε τα έσοδα.
Αν δεν περνάμε την πρωτοβουλία μερικοί bloggers, βασισμένοι στο επίσημο πρόγραμμα της περιοδείας του Μικρούτσικου , και ζητώντας λεπτομέρειες από την εταιρία παραγωγής του, σε αυτή τη σπουδαία εκδήλωση θα ήμασταν πέντε γάτοι και ο Δήμος θα έμπαινε μέσα δραματικά.
Παρ’ όλα αυτά…. Όσοι βρεθήκαμε εκεί, περάσαμε μια υπεροχή βραδιά!
Αναδημοσίευση από
- Δημος Παργας3 months ago
Η Πάργα αποχαιρέτησε τον 13χρονο μαχητή της..
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 months ago
Οι διαδρομές του 1ο Kanalaki Run 2025
- ΜΟΥΣΙΚΗ1 month ago
Μια αγνή ιστορία αγάπης με φόντο την πανέμορφη Πάργα
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 months ago
Το 1ο Kanalaki Run Προέβαλε τον Αθλητισμό και Πολιτισμό στο Δήμο Πάργας
- Δημος Παργας1 month ago
Γλέντι, Παρέλαση και Κούλουμα: Το αποκριάτικο πρόγραμμα σε Πάργα και Φανάρι
- ΑΠΟΨΕΙΣ2 months ago
Η Πάργα και οι “Νεκρικοί Διάλογοι” της αυτοδιοίκησης: Όταν η πολιτιστική δράση γίνεται εμπόδιο
- ΠΑΡΓΑ4 weeks ago
Συγκέντρωση Μνήμης για τα Τέμπη στην Πάργα – Πάνω από 1.000 πολίτες έδωσαν δυναμικό παρών ️ (φωτό + βίντεο)
- Δημος Παργας1 month ago
Ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων της ΔΥΠΑ στη μελισσοκομία στον Δήμο Πάργας