Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε μια συνέντευξη σε κανάλι εφοπλιστή, όπου υποσχέθηκε να επιστρέψει λεφτά στους επιχειρηματίες, ξεκαθάρισε πως μπορεί να ξανακόψει συντάξεις και αναρωτήθηκε τι μπορεί να ενδιαφέρει έναν 17χρονο για το τι έγινε το 1963 που δολοφονήθηκε ο Γρηγόρης Λαμπράκης.

Και μετά, αυτό:

giota@giotakavvoura

Ποσο υποκριτικο να λες» Αθανατος»για το θανατο ενος πιλοτου αλλα δολοφονήθηκε ο Λαμπράκης απο το παρακράτος της χειρότερης δεξιάς που εκπροσωπεί σήμερα ο κουλης

Costas Tachtsidis@C_tachtsidis

Όταν το τρίκυκλο και η αποστασία του πατέρα σου έφεραν τη Χούντα που υμνούν οι διόσκουροι φασίστες Άδωνις και Βορίδης, είναι απόλυτα λογικό να μη θες να ξέρει ιστορία ο 17χρονος!

The House is Rockin’@House_is_Rockin

Αν ρωτήσω τον Κυριάκο κάποιοι δολοφόνησαν τον Μπακογιάννη θα με βρίσει; Δεν ξέρω, ρωτάω.

Papagalos@papagalizw

το παρακράτος και ακροδεξιά σκότωσαν το Λαμπράκη. Δεν πρεπει να το ξερει ωστε να τον πείσουν οι Κουληδες και οι Μπουταρηδες ότι ο Γκοτζαμανης και ο Λαμπράκης ήταν και οι 2 φασίστες.

View image on Twitter

Μπογιόπουλος Νίκος@NMpogiopoulos

ένα 50χρονο θέλει να γίνει πρωθυπουργός καλλιεργώντας την πολιτική αμάθεια, την κοινωνική αφασία και την ιστορική άγνοια;

View image on Twitter

Nikos Moraitis@Nikosmoraitis

«Τι τον νοιάζει το 17χρονο που θα ψηφίσει πρώτη φορά τι έγινε το ‘63».
Έτσι είναι, όταν η πιο σκοτεινή πλευρά της Ιστορίας θέλει να επαναληφθεί, διαλέγει φάτσες που να θυμίζουν γελωτοποιούς.

View image on Twitter

Aleka@alekacapital

Τα εχει κανει σκατα στην Βουλη. Εχει γινει ρεζιλι.Στηνει τηλεοπτικη συνεντευξη, μερικες μερες αργοτερα,για να τα μπαλωσει και τα κανει αποσκατα!
Ποιος ειναι?

FotiosDaglis@FotiosDaglis

ο Κυριάκος είναι περισσότερο μαλακας απ τον Τσίπρα; Αυτό που θα έπρεπε να τον νοιάζει τον 17χρονο είναι πως και οι δυο θα του πίνουν το αίμα! Μαλακα 17χρονε, πάρτους με τις πέτρες και τους δυο!

el_ges🍸@el_ges

η δολοφονία του Λαμπράκη?
Μόνο η δολοφονία του Μπακογιάννη πρέπει να τον ενδιαφέρει, πάνω στην οποία στήθηκε η πολιτική καριέρα σύσσωμου του Μητσοτακέικου!!!

Σπύρος Μερκούρης@MarkissiosK

ένας 50 χρονος θέλει να γίνει πρωθυπουργός, όπως ο πατέρας του για να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση 1 αιώνα εξάρτησης από δημόσιο χρήμα;