Ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής, εσύ που σκέφτεσαι να ψηφίσεις την Κυριακή τη νεοναζιστική οργάνωση των εγκληματιών, τι έχεις να πεις για το παραπάνω βίντεο; Οι “αυτοαποκαλούμενοι” εθνικιστές, που σήμερα το παίζουν αθώες περιστέρες, παραδέχονταν δημόσια ότι είναι απόγονοι των Ναζί, του Χίτλερ, του Τρίτου Ράϊχ. Παραδέχονταν ότι είναι Ναζί. Ξέρεις, ψηφοφόρε, τι σημαίνει Ναζί, τι σημαίνει Χίτλερ, τι σημαίνει φασίστας;

Ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής, νομίζεις ότι ψηφίζοντας το εγκληματικό αυτό μόρφωμα ψηφίζεις αντισυστημικά. Μαύρο φίδι που σ’ έφαγε. Η Χρυσή Αυγή είναι γέννημα-θρέμμα του συστήματος. Είναι ότι πιο σάπιο, ότι πιο βρώμικο ξέβρασε το ελληνικό καπιταλιστικό σύστημα. Είναι, όπως παραδέχεται στο παραπάνω βίντεο ο φύρερ Μιχαλολιάκος, “η σπορά των νικημένων του 1945”, η σπορά δηλαδή του Χίτλερ, του Γκέμπελς, των SS, των ταγματασφαλιτών, των γερμανοτσολιάδων.
Η Χρυσή Αυγή δολοφονεί. Δεν είναι κόμμα, είναι εγκληματική οργάνωση. Έχει διαπράξει χιλιάδες επιθέσεις σε ανυπεράσπιστους μετανάστες και έλληνες. Έχει μαχαιρώσει, έχει χτυπήσει, έχει ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ: τον πακιστανό μετανάστη Σαχζάτ Λουκμάν, τον έλληνα Παύλο Φύσσα.
Ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής, η ψήφος στους Ναζί ισοδυναμεί με προδοσία απέναντι στο λαό, απέναντι στην ίδια τη χώρα. Κι’ αν το 2012 “δεν ήξερες” τι εστί Χρυσή Αυγή, τώρα πια ξέρεις, δεν έχεις δικαιολογία. Ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή, ψηφίζεις Χίτλερ, ψηφίζεις Ναζί, ψηφίζεις τους σφαγείς των ελλήνων και τόσων άλλων λαών που έπεσαν θύματα του Τρίτου Ράϊχ στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής, μην κάνεις το ολέθριο λάθος να αναδείξεις τους δολοφόνους σε τρίτη πολιτική δύναμη. Μη δώσεις δύναμη σε αυτούς που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των εφοπλιστών. Η Χρυσή Αυγή πουλάει σε τιμή ευκαιρίας έλληνες εργαζόμενους για ένα κομμάτι ψωμί, στήνει δουλεμπορικά γραφεία, τρομοκρατεί αγωνιστές, τραμπουκίζει ενάντια στους αδύναμους.
Σκέψου πριν ψηφίσεις. Μην βάλεις το αποτύπωμα σου στο μαχαίρι των εγκληματιών χρυσαυγιτών. Μην ποτίσεις την σπορά του Χίτλερ και των Ναζί. 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?