Δημος Παργας
Χωρίς εμπόδια η επένδυση στο Κλιμάτι: Συμφωνία Δήμου Πάργας και G&K INVESTMENT GROUP για την υλοποίηση του project


Το Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει ο Δήμος σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την εταιρία «G&K INVESTMENT GROUP Α.Ε.», διασφαλίζοντας απόλυτα τα συμφέροντά του, παρέχοντας διευκολύνσεις για την συνέχεια του επενδυτικού σχεδίου σχετικά με τη δημιουργία τουριστικών υποδομών στη θέση Κλιμάτι της Κοινότητας Λούτσας (πρώην κατασκηνώσεις ΤΥΠΕΤ).
Η εταιρία στην πρόταση της αναγνωρίζει απόλυτα τις οικονομικές υποχρεώσεις της προς τον Δήμο Πάργας, δεσμεύεται για την υλοποίηση της επένδυσης και αποδέχεται ότι με τη συμφωνία δεν θα προκύψει καμία απώλεια εσόδων από τη μετάθεση του χρόνου καταβολής μισθωμάτων, το ποσό των οποίων αποφασίστηκε να καταβληθεί σε επτά έτη σε ισόποσες εξαμηνιαίες δόσεις αρχής γενομένης από το 2026 μαζί με την κανονική καταβολή των μισθωμάτων.
Σε κάθε περίπτωση ο εξωδικαστικός συμβιβασμός θα εξασφαλίσει την εξέλιξη της σημαντικής αυτής επένδυσης, χωρίς τον κίνδυνο εμπλοκής σε πολυετείς δικαστικές διενέξεις που θα την εγκλώβιζαν.
- ΜΟΥΣΙΚΗ2 months ago
Μια αγνή ιστορία αγάπης με φόντο την πανέμορφη Πάργα
- Δημος Παργας2 months ago
Γλέντι, Παρέλαση και Κούλουμα: Το αποκριάτικο πρόγραμμα σε Πάργα και Φανάρι
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 months ago
Το 1ο Kanalaki Run Προέβαλε τον Αθλητισμό και Πολιτισμό στο Δήμο Πάργας
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Συγκέντρωση Μνήμης για τα Τέμπη στην Πάργα – Πάνω από 1.000 πολίτες έδωσαν δυναμικό παρών ️ (φωτό + βίντεο)
- ΑΠΟΨΕΙΣ3 months ago
Η Πάργα και οι “Νεκρικοί Διάλογοι” της αυτοδιοίκησης: Όταν η πολιτιστική δράση γίνεται εμπόδιο
- Δημος Παργας2 months ago
Ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων της ΔΥΠΑ στη μελισσοκομία στον Δήμο Πάργας
- ΠΑΡΓΑ1 month ago
Ερώτηση στη Βουλή για το Κέντρο Υγείας Πάργας
- ΑΠΟΨΕΙΣ2 months ago
Απίστευτη δήλωση Σπύρου Κυριάκη για Τέμπη: «Δεν έγινε μπάζωμα, αλλά… εξυγίανση του χώρου»