ΗΠΕΙΡΟΣ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου ο Γιάννης Στέφος


Η ανακοίνωση υποψηφιότητας Γιάννη Στέφου για την Περιφέρεια Ηπείρου
Τον Οκτώβριο του 2023 , πάνω από 300.000 Ηπειρώτισσες και Ηπειρώτες θα αποφασίσουν σε ποιους θα αναθέσουν το μέλλον της Ηπείρου για τα επόμενα 5 χρόνια.
Μετά και την ανακοίνωση στήριξης του πρόσωπου μου από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΕ, με χαρά δημοσιοποιώ, και επίσημα ,την απόφασή μου να διεκδικήσω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές την ηγεσία της Περιφέρειας Ηπείρου.
Το «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» , η παράταξή μας , με συνέχεια, συνέπεια και ειλικρίνεια , αγωνιστικότητα και όραμα , στο όνομα των Ηπειρωτών θα αναδείξει τις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας να βγει από την απομόνωση και την υπανάπτυξη και θα παλέψει να καταστήσει την Ήπειρο τόπο να ζεις. Χρειάζεται μακρόπνοος σχεδιασμός, χρειάζονται προτάσεις και συνεργασίες με τους Δήμους και τους πολίτες για να χαράξουμε μια νέα πορεία για την περιοχή μας.
Βασική μας αρχή είναι η έμφαση στην ανάπτυξη, ο σεβασμός και η προστασία του φυσικού πλούτου, η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών σε μια δίκαιη κοινωνία, η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, η δημοκρατία και η διαφάνεια στη διαχείριση, η λογοδοσία στους πολίτες.
Δεν περιμένουμε από την κεντρική διοίκηση να καθοδηγεί τις προτεραιότητές μας, ούτε βέβαια θα κρυφτούμε πίσω από τις αδυναμίες του κράτους. Δυστυχώς η Ήπειρος σε όλους τους δείκτες ανάπτυξης υστερεί. Τελευταία στην Ελλάδα ,τελευταία και στην Ευρώπη. Θα διεκδικήσουμε, λοιπόν, τους πόρους και θα υλοποιήσουμε τα έργα και τις δράσεις που θα μας βγάλουν από αυτή την υστέρηση.
Το «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» , τις επόμενες μέρες θα δώσει στη δημοσιότητα τις/τους υποψήφιες/ους περιφερειακούς συμβούλους-συμπολίτες μας που γνωρίζουν τα θέματα της αυτοδιοίκησης, που παλεύουν στα κινήματα, που δρουν μέσα στην κοινωνία – τις προγραμματικές του θέσεις και μια υπόσχεση: Η Ήπειρος είναι ευθύνη όλων μας να αλλάξει και γι’ αυτό θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Γιάννης Στέφος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου
- ΠΑΡΓΑ3 months ago
Από την Πάργα στη Φλόριντα: Ο Βασίλης Γεραλέξης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP
- Δημος Παργας3 months ago
Δήμος Πάργας: Αναγκαία μέτρα ή οικονομική ασφυξία;
- ΦΑΝΑΡΙ3 months ago
4 Διαδρομές, 1 Στόχος: Το Kanalaki Run 2025 Ξεκινά Εγγραφές!
- Δημος Παργας3 months ago
Κυριακή του Δημότη στην Αγιά: Στόχος η ανάπτυξη και η βελτίωση της ποιότητας ζωής
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Αχιλλέας Δημάκος: Πάργα – Πρότυπο Καταδυτικό Πάρκο με Συνεργασία Κράτους και Τοπικής Αυτοδιοίκησης
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Διακοπή Νερού στη Δ.Ε Πάργας μέχρι το Πρωί λόγω Καιρικών Συνθηκών
- Καναλλακι2 months ago
Εγκαταστάθηκαν οι πρώτες «έξυπνες» διαβάσεις στον Δήμο Πάργας
- Δημος Παργας1 month ago
Η Πάργα αποχαιρέτησε τον 13χρονο μαχητή της..