Βασιλης Πολυχρονης
Την τσακίσαμε ξανά τη διαφθορά λέμε (…και καμιά μαλακία να περνά η ώρα)!Μετά τον καστανά,τη σκορδού,τον κουλουρτζή και το κοριτσάκι με τα λουλούδια σειρά
πήραν…τα γαϊδουράκια της Λίνδου να καταλάβουν “τι εστί βερίκοκο” των…αδιάφθορων του ΥΠΟΙΚ!Καιρός να καταλάβουν όλοι αυτοί οι παραπάνω…μεγαλοφοροφυγάδες που μας έφεραν σε αυτό το χάλι πωςως…κυβέρνηση της “αριστεράς” (μετά του…σ.Καμένου,βεβαίως βεβαίως) δεν δεχόμαστε…μύγα στο σπαθί μας!Οι…φοροφυγάδες θα πληρώσουν όσο ψηλά βρίσκονται κι όσες “πλάτες” μπορεί να διαθέτουν! 
Υ.Γ. Οι…πετρελαιάδες καλά?Ο…επενδυτής της “Αγιάς Σοφιάς”?Οι…τροπολογίες κατατέθηκαν?
Θύματα των… φορολογικών ελέγχων έπεσαν τα γαϊδουράκια της Λίνδου, και μάλιστα στους ιδιοκτήτες τους επιβλήθηκαν και πρόστιμα για παράβαση της νομοθεσίας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» στο τέλος του προηγούμενου μήνα, δύο εφοριακοί πήγαν στη Λίνδο και πραγματοποίησαν έλεγχο στο σύλλογο ονηλατών Λίνδου «Ο Κλεόβουλος».
Ο σύλλογος όπως είναι γνωστό, έχει στην κατοχή του τα γαϊδουράκια τα οποία χρησιμοποιούν οι τουρίστες για να ανεβαίνουν στην ακρόπολη της Λίνδου.
Οι εφοριακοί που πήγαν εκείνη τη μέρα για έλεγχο διαπίστωσαν σύμφωνα με πληροφορίες ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις για τα πέντε εισιτήρια αξίας 5 ευρώ που πωλήθηκαν όπως έπρεπε και ότι δεν είχε γίνει έναρξη δραστηριότητας στη ΔΟΥ.
Βεβαίωσαν μάλιστα την παράβαση και επέβαλαν πρόστιμο που έφτασε συνολικά τα 4.250 ευρώ.
Φυσικά η ενέργεια αυτή προκάλεσε την αντίδραση των μελών του συλλόγου, ο οποίος όπως έγινε γνωστό έχει κινήσει σχετικές διαδικασίες για να αποτυπώσει τις απόψεις του προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Η «Ροδιακή» επικοινώνησε με το σύλλογο ονηλατών Λίνδου, για να καταγράψει τη θέση του στο θέμα, όμως ο σύλλογος έκανε γνωστό ότι εντός των ημερών θα προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση επί του θέματος και θα γίνουν ανακοινώσεις όταν ολοκληρωθούν από πλευράς του οι ενέργειες που γίνονται.
Το γεγονός ότι οι ελεγκτές του υπουργείου οικονομικών έβαλαν στο στόχαστρο ακόμα και τα… γαϊδουράκια της Λίνδου, δείχνει ότι στο πεδίο των ελέγχων έχει ενταχθεί κάθε οικονομική δραστηριότητα που επιτελείται στα νησιά μας.
Οι εντολές που έχουν πάρει οι εφοριακοί είναι να ελέγχουν τα πάντα, για να πατάξουν τη φοροδιαφυγή και να επιβάλουν πρόστιμα όπου υπάρχει παράβαση του νόμου.

Πηγή : Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ τα γαϊδουράκια της Λίνδου | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/344430/sto-stoxastro-toy-sdoe-ta-gaidoyrakia-ths-lindoy#ixzz4H3P6aiKm

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?