Τα καπάκια το έκαναν πάλι το ... θαύμα τους!  - Κεντρική Εικόνα

Πυκνώνουν τα τελευταία χρόνια οι συνάνθρωποί μας που μαζεύουν καπάκια για να βοηθήσουν εθελοντικές δράσεις. Και πράγματι το … κίνημα έχει νόημα γιατί τα αποτελέσματα κάθε προσπάθειας βοηθούν έναν άνθρωπο με κινητικά προβλήματα.

Τελευταίο παράδειγμα αυτό που συνέβη στη Ρόδο, όπου η δράση «Μαζεύω καπάκια Μοιράζω χαμόγελα» του Σώματος Εθελοντών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου, έκανε την υπόσχεση της πράξη για άλλη μια φορά.

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, παράδωσε στον μικρό Γιώργο, μαθητή του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Κατερίνης, ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνια κινητικά προβλήματα, ένα ολοκαίνουριο πτυσσόμενο τηλεχειριζόμενο ανυψωτικό γερανό, ARDOO Caresafe 140, που θα λύσει τις λειτουργικές του ανάγκες.

Η ευχαρίστηση της προσφοράς και του αίσιου τέλους μίας προσπάθειας ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων την ώρα της παράδοσης. και ο … αγώνας συνεχίζεται, καθώς ενα άλλο παιδί, μια άλλη οικογένεια περιμένει κάπου με ανυπομονησία να γίνει το όνειρο τους πραγματικότητα.

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι ένα πλαστικό καπάκι, που είναι απλώς ένα σκουπίδι για μας, είναι μια ανάσα για κάθε παιδάκι με αναπηρία.

– See more at: http://www.manslife.gr/man-now/ta-kapakia-ekanan-pali-thayma-toys#sthash.J5HZkLtX.dpuf

Privacy Preference Center