Connect with us

ΕΡΕΥΝΕΣ

Πως να κάνετε τέλειο στοματικό….. ;)

Published

on


Νόμιζες ότι ήσουν μάστερ στον στοματικό έρωτα. Πίστευες πως μπορείς να κάνεις κάθε άντρα να ολοκληρώσει μέσα σε λίγα λεπτά περιποίησης και μόνο. Κι όμως…

ήρθε εκείνη μαύρη μέρα που ο Μάνος, ο Πάνος, ο Θάνος σου είπε: “ξέρεις κάτι, έχεις πολλά να μάθεις για το στοματικό”! Πριν χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου και προτού κλειστείς σε μοναστήρι, ιδού τα πιο εύκολα εφαρμόσιμα μυστικά, για να κάνεις το στοματικό- παιχνιδάκι!

Α. Θα καθίσεις αναπαυτικά:
Οι περισσότερες γυναίκες που αποφεύγουν το στοματικό έρωτα, ομολογούν πως μεγάλο τους πρόβλημα αποτελεί η μη εύρεση μιας αναπαυτικής στάσης για να κάνουν τα κόλπα τους. Οι μισές φοβούνται πως θα πνιγούν κατά τη διάρκεια του στοματικού και οι άλλες μισές τρέμουν μπας και στραμπουλήξουν τον λαιμό τους, ενώ υπάρχουν κι εκείνες που λόγω κακής θέσης, κουράζουν τα χέρια τους και σταματούν γρήγορα. Το δίκαιο να λέγεται. Αν δεν καθίσεις αναπαυτικά, αν δεν βρεις τη σωστή στάση που να βολεύει εσένα πρωτίστως, ποτέ δεν θα συμπαθήσεις το λατρεμένο σ’ εκείνον στοματικό.
Πως θα καθίσεις: εκείνος στην άκρη του κρεβατιού ή καθισμένος στον καναπέ, κι εσύ πεσμένη στα γόνατα μπροστά του. Στη θέση αυτή το έργο του στόματος και των χεριών σου γίνεται ευκολότερο, μπορείς να στηρίζεις τους αγκώνες στα γόνατά του, δεν πνίγεσαι εύκολα και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μαλακό μαξιλαράκι για να στηρίζεις τα γόνατά σου.
Η χειρότερη στάση: εκείνος οδηγά κι εσύ στραβώνεις λαιμό και σβέρκο για να του κάνεις στοματικό! Όχι, όχι, όχι!
Β. Ξεκίνα με το ζέσταμα και μετά πέρνα στην προπόνηση:
Ακόμα δεν κατέβασε το παντελόνι του και επέσπευσες να πάρεις ολόκληρο το πέος του στο στόμα σου. Αν νομίζεις πως έτσι θα βγάλεις εύκολα την υποχρέωση κι εκείνος θα ολοκληρώσει γρηγορότερα, πλανάσαι! Το μόνο που θα πετύχεις είναι να γδάρεις το λαιμό σου, ειδικά αν δεν έχεις μπόλικο σάλιο. Ξεκίνα αργά και σταθερά για να προθερμάνεις το κλίμα, τόσο για εκείνον όσο και για εσένα. Άρχισε βρέχοντας με τη γλώσσα σου την κορυφή του πέους του, συνέχισε με φιλιά και γλύφοντας το μόριό του και στην συνέχεια και αφότου αισθανθείς αρκετά υγρό το στόμα σου, τότε προχώρησε παίρνοντας ολόκληρο το πέος του στο στόμα σου. Αυτές οι αργές αισθαντικές κινήσεις, θα τον ανάψουν περισσότερο και μόνο έτσι θα τελειώσεις γρηγορότερα.
Τιps:
*Μην ρίχνεις όλα σου τα μαλλιά μπροστά του, τάχα για να του κρύβεις την θέα. Ούτε εκείνος το ευχαριστιέται, ούτε εσύ βλέπεις αν όσα κάνεις, πιάνουν τελικά τόπο.
*Μην βιάζεσαι να γίνεις το επόμενο Βαθύ Λαρύγγι.
*Μην κλείνεις όλα τα φώτα. Το στοματικό, του προσφέρει πρωτίστως οπτική απόλαυση και ηδονή άσε που μέσα στα σκοτάδια, ούτε κι εσύ θα βλέπεις τι κάνεις.
Γ. Οι συνεργάτες: χέρια, γλώσσα, δάχτυλα και στόμα
Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρει να του προσφέρεις ένα αξέχαστο στοματικό, με τη γλώσσα σου και μόνο. Σίγουρα, κι εκείνος θέλει να σε δει να τον ικανοποιείς χωρίς να βάλεις καθόλου τα χεράκια σου στο παιχνίδι, αλλά αυτό το κατόρθωμα θέλει αρετή, τόλμη και εξάσκηση, μπόλικη εξάσκηση. Οπότε, εσύ οφείλεις τον πρώτο έστω καιρό, να βάλεις στο παιχνίδι τους συνεργάτες σου.
Πρώτα, τα χεράκια που θα στηρίξουν την όλη προσπάθεια ενεργά. Βέβαια, μην το παρακάνεις και χρησιμοποιείς μόνο τα χέρια, γιατί τότε δεν μιλάμε για στοματικό αλλά για χειρομαλάξεις.
Ταυτοχρόνως, με το στόμα θα εφαρμόζεις την πίεση που χρειάζεται στο πέος, ειδικά τις στιγμές που θέλεις να ξεκουράσεις την γλώσσα ή τότε που θα ξεμείνεις για μερικά δευτερόλεπτα από σάλιο. Το στόμα των περισσότερων κοριτσιών δεν είναι τόσο μεγάλο ώστε να χωρά με ευκολία ένα μετρίου αναστήματος πέος. Για το λόγο τούτο, μπορείς να κρατάς την κορυφή του πέους και μέχρι τη μέση αυτού στο στόμα σου, αφού εκεί είναι αυτό έξτρα ευερέθιστο.
Στο υπόλοιπο μέρος, παίξε και με τα δαχτυλάκια σου και φυσικά, άσε τη γλώσσα σου να διατρέξει ολόκληρη τη βουβωνική του χώρα.
1. Πιάσε τα μαλλιά σου ψηλή κοτσίδα για να μην μπλεχτούν στο στόμα ή τα χέρια σου την ώρα του σόου.
2. Μην βάφεσαι έντονα γιατί εκείνη τη στιγμή και μέσα στην πράξη, θα μουτζουρωθείς. Φυσικά, δεν θέλεις να μοιάζεις με καρβουνιάρη.
3. Απόφυγε τα έντονα κραγιόν που θα κάνουν το πέος του και την μουρίτσα σου να μοιάζει με κλόουν. Το ίδιο ισχύει και τα κραγιόν που δεν ξεφάβουν μεν, αλλά αφυδατώνουν τα χείλια σου, κάνοντας το στοματικό επώδυνο για εκείνον. Μια απολέπιση στα χείλη με οδοντόβουρτσα πριν το στοματικό και λίγη βαζελίνη στα χείλια, θα τον κάνουν να σε παρακαλάει για την επόμενη φορά.
Δ. Δείξε πόσο γουστάρεις αυτό που κάνεις:
Μην βλέπεις το στοματικό σαν αγγαρεία. Άλλωστε, πόσο θα ήθελες να στο κάνει εκείνος και να έχει μούτρα λες και τον πάνε για εκτέλεση. Θα συναντιόσουν κατόπιν με τον οργασμό η θα τον αποχαιρετούσες γλυκά;
Διατήρησε την οπτική επαφή και επικοινωνία μαζί του. Και μην ξεχνάς1 Μην καταπιέζεις τους διάφορους θορύβους που προκύπτουν, τα μουγκρητά, τα ‘αχ βαχ’ την ώρα του στοματικού, γιατί θεωρούνται έξτρα σέξι.
Μην ξεχνάς: κάλυψε τα δόντια σου με τα χείλη σου για να μην υπάρξουν επώδυνα ατυχήματα.
Μην σταματάς και ξεκινάς πάλι από την αρχή, γιατί του κόβεις τη φόρα. Αν διατηρήσεις ένα σταθερό ρυθμό στα χέρια και τη γλώσσα, δεν θα ξεμείνεις από δυνάμεις στη μέση της πράξης.
Αποφάσισε εξ’ αρχής πως θα διαχειριστείς τη στιγμή της κορύφωσής του. Δεν χρειάζεται να σε δει να τρέχεις με μπουκωμένο στόμα ωσάν βολίδα στο μπάνιο! Υπάρχει πάντα το στήθος σου, ενώ μπορείς να έχεις ένα πακέτο χαρτομάντηλα στο πλάι.
Προσπάθησε να παίρνεις αναπονές από τη μύτη και όχι μόνο από το στόμα ειδικά κατά τη διάρκεια του στοματικού. Αν μπερδεύεσαι, σκέψου πόσο προσεκτική είσαι στις εκπνοές και εισπνές, κάθε φορά που ασκείς τους κοιλιακούς σου. Δεν χρειάζεται μεγάλη εξπυνάδα για να αναπνέεις σωστά. Αν μπορούν όλες οι πορνοστάρ και η Τζούλια, όλες μπορούμε!
Ήξερες ότι:
Η γλώσσα σου μπορεί ν’ ασκήσει πίεση ίση 2,7 – 3,6 κιλά στο ανδρικό μόριο του καλού σου
Οι σωστά πραγματοποιημένες πεομαλάξεις μπορούν να προσφέρουν ίσης απόλαυσης ηδονή με τον στοματικό έρωτα σε εκείνον.
Αν περιποιηθείς σωστά τα χέρια σου έτσι ώστε να γίνουν απαλά, θα βελτιώσεις αυτόματα την ποιότητα του στοματικού έρωτα που απολαμβάνει εκείνος.
Αν μάθεις να παίρνεις σωστές αναπνοές κατά τη διάρκεια του στοματικού, θα σταματήσεις να έχεις αυτή την τάση για εμετό τόσο συχνά.
Αν γυμνάσεις λίγο τη γλώσσα σου με ειδικές ασκήσεις, και θα του προσφέρεις μεγαλύτερη απόλαυση και θα κάνεις τη “δουλειά” σου πιο εύκολη.
Comments

Η εφημερίδα της Πάργας

Η ανάρτηση ή αναδημοσίευση ενός άρθρου ΔΕΝ συνεπάγεται και με την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "PARGA NEWS"Ιούλιος 2020
ΔΤΤΠΠΣΚ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

ΠΑΡΓΑ LIVE WEB CAM

Καναλλάκι22 ώρες ago

Ερωτήματα ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μπάρκα

ΗΠΕΙΡΟΣ22 ώρες ago

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

ΠΑΡΓΑ22 ώρες ago

Κώστας Μπάρκας: Συναντήσεις με εργαζόμενους και φορείς για τα προβλήματα στον τουρισμό και επισιτισμό

ΔΙΕΘΝΗ3 ημέρες ago

Αλ. Τσίπρας: Σε χρόνο-ρεκόρ η ΝΔ γύρισε τη χώρα στα δύσκολα χρόνια των μνημονίων

ΠΑΡΓΑ3 ημέρες ago

Υπόμνημα στους Βουλευτές της Πρέβεζας κατέθεσε το Σωματείο των Εργαζομένων στον Τουρισμό – Επισιτισμό Πάργας

ΠΑΡΓΑ4 ημέρες ago

Επίσημη «πρώτη» της εφετινής τουριστικής περιόδου με προβολή για Πάργα και Πρέβεζα

ΠΑΡΓΑ4 ημέρες ago

Βίντεο: Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN live από την Πάργα

ΠΑΡΓΑ5 ημέρες ago

Επαναλειτουργία Περιφερειακών Ιατρείων στον Δήμο Πάργας

ΠΑΡΓΑ5 ημέρες ago

Πάργα: Ο απόλυτος αναπτυσσόμενος προορισμός

ΠΑΡΓΑ5 ημέρες ago

ΛΑΝΤΖΑ Πάργας ο αγώνας για επαναπροσλήψεις όλων των εποχικών στο τουρισμό συνεχίζεται……

ΕΡΕΥΝΕΣ2 έτη ago

Ποια η διαφορά εθνικότητας και υπηκοότητας

ΠΑΡΓΑ2 έτη ago

Η Αναστασία Γιούσεφ με μαύρο μπικίνι σε παραλία της Πάργας

ΠΑΡΓΑ2 μήνες ago

Κώστας Μπάρκας: Όλη η παράκτια ζώνη, από την Πάργα έως το Ακρωτήρι του Αγίου Θωμά, είναι πλέον περιοχές που μπορούν να δοθούν άδειες για εξορύξεις

ΠΑΡΓΑ10 μήνες ago

Πάργα :24 χρόνια από την μεγάλη πλημμύρα (εικόνες)

ΙΣΤΟΡΙΑ2 έτη ago

ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ Η ΣΗΜΑΙΑ… …έχει χρώμα βαυαρικό και στην άκρη χαραγμένο τον εγγλέζικο σταυρό

ΠΑΡΓΑ3 μήνες ago

Σεισμός στην Πάργα: Θόλωσαν τα νερά του Αχέροντα – Τι υποστηρίζει ο Ευθύμης Λέκκας

ΑΠΟΨΕΙΣ9 μήνες ago

Γαλλικό περιοδικό Marianne: Στα «7 καθάρματα» της κρίσης ο Καραμανλής

ΠΑΡΓΑ10 μήνες ago

Βόλτα με το νεογέννητο πάνω… στο scooter

ΕΡΕΥΝΕΣ2 έτη ago

30 μαγευτικές φωτογραφίες από την Ελλάδα την Άνοιξη

sex2 έτη ago

36 στάσεις στο σεξ που πρέπει να δοκιμάσεις στην ζωή σου

Δημοφιλή