Γυαλιά καρφιά το σπίτι του δολοφόνου σκύλων που έριχνε φόλες με Lannate!

Δεν ήταν μυστικό στην περιοχή του Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία, ότι συγκεκριμένος ασυνείδητος κυκλοφορούσε σε χωράφι της γειτονιάς που έπαιρναν βόλτα τα σκυλιά τους οι κάτοικοι και έριχνε lannate.

Στην ίδια περιοχή παίζουν ποδόσφαιρο μικρά παιδιά.

Πανικός προκλήθηκε στις 22:10 της Τετάρτης, σε μια από τις πιο ήσυχες γειτονιές του Αγίου Δομετίου καθώς άγνωστοι επιτέθηκαν στην οικία αλλά και τα οχήματα τόσο του ιδιοκτήτη του σπιτιού όσο και των συγγενών του!Θρύψαλα από γυαλιά, κομμένα ξύλα και επιγραφές με σπρέι είναι το σκηνικό που συναντά κανείς στο σημείο όπου έγινε το περιστατικό.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση, άγνωστα πρόσωπα επιτέθηκαν στην οικία του ανθρώπου που πριν μερικές πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να ρίχνει lannete για σκύλους σε χωράφι στον Άγιο Δομέτιο.Πιο συγκεκριμένα οι άγνωστοι έριξαν πέτρες στην κύρια είσοδο της οικίας του, ενώ επιγραφές με σπρέι είχαν και άλλα δύο οχήματα συγγενικών προσώπων του θύματος, αναφέρει το i-eidisi.com.

Στο σημείο, γράφτηκε με σπρέι η φράση «Για τα ζώα», γεγονός που υποδεικνύει ότι οι δράστες θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα- προειδοποίηση σε όλους όσοι επιχειρούν να κακοποιήσουν, ή να εξολοθρεύσουν τετράποδα.Στη σκηνή κλήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι προχώρησαν στην διενέργεια ερευνών.