Connect with us

ΠΑΡΓΑ

«Αγγελος Φέτσης 2014» – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

Published

onΕδώ μπορείτε να δείτε και να καταβάσετε την προκύρυξη   

Download

«Αγγελος Φέτσης 2014»

Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος  και Διάθλου

ΠΑΡΓΑ14 Σεπτεμβρίου 2014
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ
Ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας  συνδιοργανώνει με την Ολυμπίάδα Ιωαννίνων  αγώνες ορεινού τρεξίματος  και διάθλου στην Πάργα  με την επωνυμία «Άγγελος Φέτσης 2014»  και είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του Ολυμπιονίκη Άγγελου Φέτση , ο οποίος έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθηνών το 1896και συνδέεται ιστορικά με την πόλη της Πάργας  .
 
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα ορεινού τρεξίματος  έχουν όλοι οι δρομείς που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους  καιστον δίαθλο οι   αθλητές  που έχουν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση, αρκεί νασυμπληρώσουν και να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα (Δήλωση Συμμετοχής & Υπεύθυνη Δήλωση). Για συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών, είναι απαραίτητη ηΥπεύθυνη Δήλωση από γονέα ή κηδεμόνα
Ημερομηνία: Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014
Τόπος: Πάργα και Κεντρική Παραλία Πάργας (Κρυονέρι)
 Πρόγραμμα Διοργάνωσης : Αγώνες Διάθλου: ώρα 16:45 ,τεχνική ενημέρωση στηνεκκίνηση
 Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος: ώρα 18:45 ,τεχνική ενημέρωση στην εκκίνηση
Ώρα αγώνα: 17:00μ.μ. 18:30 Αγώνες διάθλου και 19:00 Αγώνες ΟρεινούΤρεξίματος 7200 μ.
Ώρα προσέλευσης : 15:30μ.μ.
ΚανονισμοίΟρεινού Τρεξίματος  7200μ : Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες ορεινού τρεξίματος έχουνόσοι έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους  και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχικήκατάσταση, αρκεί να συμπληρώσουν και να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα(Δήλωση Συμμετοχής & Υπεύθυνη Δήλωση).Για συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών,είναι απαραίτητη η Υπεύθυνη Δήλωση από γονέα ή κηδεμόνα.

      Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να κινούνται στο μονοπάτι χωρίς  να σχηματίζουν ομάδες εμποδίζοντας έτσι τους αθλητές που θα ήθελαν να προσπεράσουν.Όταν κάποιος αθλητής ειδοποιείται οτι πρέπει να κάνει άκρη για να προσπεραστεί θα πρέπει να μείνει στην εσωτερική πλευρά της πλαγιάς. Η διοργάνωση αναλαμβάνει την προμήθεια  των αθλητών με νερό σε δύο σημεία της διαδρομής. Η συντόμευση ( κόψιμο) της διαδρομής απαγορεύεται και τιμωρείται με αποκλεισμό.Οι ενστάσεις για οποιονδήποτε λόγο γίνονται από τον ίδιο τον αθλητή το αργότερο  15 λεπτά μετά  τον τερματισμό του.Η Επιτροπή Αγώνωναναλαμβάνει να επιτηρήσει τη διαδρομή του αγώνα με εξειδικευμένα στελέχη σεθέματα ασφάλειας,διάσωσης και παροχής ιατρικής βοήθειας στους αθλητές που θα βρεθούν σε ανάγκη.Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένων καταμήκος της διαδρομής όπως πλαστικά μπουκάλια ή πλαστικές συσκευασίες στερεάςτροφής.Σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας θα υπάρχει πλαστικός σάκος απορριμάτων.
Διαδρομή 7200μ : :  Ξεκινάμε από την κεντρική παραλία της Πάργας ( Κρυονέρι)και κατευθυνόμαστε ανατολικά.Αφού συμπληρωθούν περίπου 1000 μέτρα σε άσφαλτοξεκινάει μια ορεινή ανηφορική διαδρομή περίπου 250 μέτρων με αρκετή κλίση ,ακολουθούν 1100 μέτρα που αποτελούνται από ευθείες καιανηφόρες-κατηφόρες με μικρή κλίση.Όταν συμληρωθούν 2350  μέτρα βρισκόμαστε στη διασταύρωση του Λίχνου,στρίβουμεδεξιά και συνεχίζουμε για περίπου 800 μέτρα με ευθείες ,ανηφόρες-κατηφόρες μικρήςκλίσης .Μετά από αυτό ξεκινάει μια συνεχόμενη ανηφόρα 1200 μέτρων.Συνεχίζουμεμε ευθείες,ανηφόρες- κατηφόρες για τα υπόλοιπα 500 μέτρα.Τα υπόλοιπα 2350 μέτρα είναισυνεχόμενη κατηφόρα με μικρές και μεγάλες κλίσεις.Τερματίζουμε στην παραλίαΚρυονερίου.
Κανονισμοί Διάθλου:  Οι συμμετέχοντε ςέχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης, μεεγκεκριμένο μαγιό όπως αυτό προβλέπεται από τη FINA και αφορά στο Open Water,απλό κολυμβητικό μαγιό ή στολή τριάθλου (ξεχωριστή κατηγορία). Πλευστικά ήκολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα, χεράκια, κ.τ.λ.) δεν επιτρέπονται, όπωςκαι αναπνευστικά βοηθήματα (αναπνευστήρες). Πριν την εκκίνηση οι συμμετέχοντεςέχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, γράσο ή οτιδήποτεάλλο επιθυμούν. 
Περιγραφή αγώνα: Μεγάλες σημαδούρες θα ορίζουν τηδιαδρομή. Παραπλέον σκάφος θα δείχνει την πορεία που θα πρέπει να ακολουθηθεί.Στην περίπτωση, που κάποιος εκ των συμμετεχόντων νιώσει αδιαθεσία και δε μπορείνα συνεχίσει, κάνει νεύμα με το σκουφάκι του, ώστε να τον εντοπίσει τοδιασωστικό σκάφος και να τον περισυλλέξει. Ο αγώνας περιλαμβάνει τρειςαποστάσεις από τις οποίες ο κολυμβητής/τρια μπορεί να επιλέξει αυτή πουεπιθυμεί. Ο αγώνας περιλαμβάνει τις αποστάσεις των : α)  Για αθλητές έως 16 ετών 600 κολύμπι και 1000μτρέξιμο β) για γυναίκες 600 κολύμπι  και1000μ τρέξιμο γ) Για 16 ετών και άνω 600 κολύμπι και 5000 τρέξιμο.
Διαδρομή 5 χιλιομέτρων τουδιάθλου  :  Αφούτελείωσει το κολύμπι ξεκινάνε τα 5 χιλιόμετρα από την κεντρική παραλία της Πάργας ( Κρυονέρι) και κατευθύνεται ανατολικά.Αφού συμπληρωθούν περίπου 1000 μέτρα σε άσφαλτοξεκινάει μια ορεινή ανηφορική διαδρομή περίπου 250 μέτρων με αρκετήκλίση ,ακολουθούν 1100 μέτρα που αποτελούνται από ευθείες καιανηφόρες-κατηφόρες με μικρή κλίση.Όταν συμληρωθούν 2350  μέτρα βρισκόμαστε στη διασταύρωση του Λίχνου,στρίβουμε αριστερά ,μπαίνουμε στο κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην Πάργα καιδιανύουμε τα υπόλοιπα 2650 μέτρα σε άσφαλτο και κατηφόρα που καταλήγει στοντερματισμό στην παραλία Κρυονερίου.
Χρονομέτρηση : Ηλεκτρονική  .
Εγγραφές: Την ημέρα του αγώνα, οι συμμετέχοντες πρέπει ναβρίσκονται στο χώρο της γραμματείας μία ώρα πριν την εκκίνηση, έτσι ώστε ναεπιβεβαιώσουν την εγγραφή τους και να παραλάβουν το νούμερό τους.
Έπαθλα: Στους τρεις  πρώτους/τες  νικητές/τριες  της γενικής κατηγορίας των 7200μκαι του διάθλου  θα δοθούν κύπελλα . Επίσηςθα δοθούν κύπελλα στους νικητές –τριες στην κατηγορία 40 έως 50 και κύπελο στονπρώτο νικητή ή νικήτρια στην κατηγορία 50-60.Σε όλους τους άλλους συμμετέχοντεςθα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.
Κόστος συμμετοχής: Χωρίςκόστος.
Δηλώσεις συμμετοχής: Οιενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014.
Δήλωση συμμετοχής  «Άγγελος Φέτσης 2014» ΠΑΡΓΑ 
 
ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ MAIL ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 
ή εναλλακτικά κατεβάστε τη φόρμα από αυτό το εξής Link: (parganews) και αποστείλετε τη συμπληρωμένη στο mail:   nauticalclubparga@hotmail.com
 
*Υποχρεωτικά πεδία (Necessary fields)
*’Oνομα(First Name):
*Επώνυμο(Last name):
Oνομα Πατέρα(Father’s name):
*Έτος Γέννησης(Birth Date):
*’Φύλο (Genre)
*Σύλλογος(Club): π.χ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣLEPANTOSKAMANDRIOSΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣOXYGENΓ.Σ. ΑΛΚΑΙΟΣMAD CATSCHIOSRUNNINGΑπόλλων Δυτ. ΑττικήςΝΑΥΤ. ΟΜ. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΚΤΛ.
Οδός – Αριθμός(Street):
Πόλη(City):
T.K.(Postal Code):
Τηλέφωνο(tel.):
E-MAIL:

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ :Συμμετέχω στον  αγώνα δρόμου και στον δίαθλο «Άγγελος Φέτσης 2014» με την απόλυτη προσωπική μου ευθύνη έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που βεβαιώνουν ότι είμαι ικανός για αθλητική αγωνιστική δραστηριότητα, παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον του διοργανωτή για τυχόν ζημία από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος /και φωτογραφικού μου υλικού σχετικού με τον αγώνα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οι αθλητές κάτω των 18 ετών να έχουν υπεύθυνη δήλωση του γονέα ότι μπορεί να συμμετέχει στους αγώνες και ότι  έχει πραγματοποιήσει όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη  10 Σεπτεμβρίου 2014 . 
Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωσή σας..

Comments

Η εφημερίδα της Πάργας

Η ανάρτηση ή αναδημοσίευση ενός άρθρου ΔΕΝ συνεπάγεται και με την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "PARGA NEWS"Σεπτέμβριος 2020
ΔΤΤΠΠΣΚ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

ΠΑΡΓΑ LIVE WEB CAM

Καναλλάκι11 ώρες ago

Λαϊκή Συσπείρωση Πάργας: ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ-ΔΑΣΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙ.

ΠΑΡΓΑ23 ώρες ago

Πάργα. Μοναστήρι Παναγίας Βλαχερνών, απομεινάρια μιας άλλης εποχής Parga Greece Monastery Vlacherna

ΠΑΡΓΑ2 ημέρες ago

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την Ε.Μ.Υ.

ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ3 ημέρες ago

«Παγώνουν» οι ημερομηνίες για την κύρωση των συμφωνιών με τη Βόρεια Μακεδονία

Automoto3 ημέρες ago

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ B ΚΑΙ Α1

ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ4 ημέρες ago

Ο Μεγάλος Περίπατος πάει περίπατο – «Ξηλώνεται» η Πανεπιστημίου

Πρέβεζα4 ημέρες ago

Κώστας Μπάρκας: Σε σύνολο 400 θέσεων ειδικευμένων Γιατρών που προκηρύχτηκαν για τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ ούτε (1) θέση δεν υπάρχει για το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.

ΠΑΡΓΑ4 ημέρες ago

Έκτακτο της ΕΜΥ για Ιόνιο και Ήπειρο

ΠΑΡΓΑ4 ημέρες ago

ΛΑΝΤΖΑ Πάργας καλεί το σωματείο εργαζομένων στο τουρισμό

ΠΑΡΓΑ5 ημέρες ago

Σεπτέμβρης… στην Πάργα!

Δημοφιλή

error: Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή άρθρων από το Patatoukos.com λόγω επανειλημμένης κλοπής άρθρων.