Άνω κάτω το Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας - Άτακτη αποχώρηση Δημάρχου

Εξαγριωμένοι οι πολίτες αντιδρούν στη χωροθέτηση του βιολογικού στην περιοχή Βαμβακιά

Δεκάδες εξαγριωμένοι πολίτες, έκαναν άνω κάτω το δημοτικό συμβούλιο, επιτιθέμενοι κυρίως στον δήμαρχο Αντώνη Νάστα.

Οι κάτοικοι αντιδρούν έντονα στη χωροθέτηση του βιολογικού στην περιοχή Βαμβακιά και στον ορισμό τελικού αποδέκτη στην παρακείμενη αποστραγγιστική τάφρο, η οποία συναντά τον ποταμό Αχέροντα.

Εκτιμούν ότι η πρόταση αυτή οδηγεί σε σαφή υποβάθμιση μία περιοχή με τουριστικά χαρακτηριστικά ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι όλο το προηγούμενο διάστημα δεν υπήρξε καμία ενημέρωσή τους από το Δήμο.

Μάλιστα αντί να καταβληθεί προσπάθεια για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, έγινε ακριβώς το αντίθετο, με αποτέλεσμα η ένταση να χτυπήσει κόκκινο.

Κάποιοι από τους παριστάμενους έφτασαν μπροστά στο έδρανο που κάθονταν ο δήμαρχος, πέταξαν ένα μπουκάλι νερό και υπό τις έντονες αποδοκιμασίες τους, ο κ. Νάστας υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από την συνεδρίαση.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και σίγουρα καταγράφεται στα αρνητικά της σημερινής δημοτικής αρχής.

Το γεγονός πάντως ότι το δημοτικό συμβούλιο δεν κατάφερε επί ένα χρόνο να γνωμοδοτήσει για ένα έργο που το έχει απόλυτη ανάγκη η περιοχή, θέτει πλέον εν αμφιβόλω την υλοποίησή του.

Και σ’ αυτή την περίπτωση οι ευθύνες της δημοτικής αρχής είναι τεράστιες.

www.mynews.gr

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?