Με αφορμή τη συνεδρίαση του Δ.Λ.Τ. Πάργας στις 25-7-2017, με θέμα την παραχώρηση χώρου σε παραγωγό μελιού για την πώληση των προϊόντων του στη χερσαία ζώνη λιμένα και μετά τη θετική απόφαση του Γ.Γ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΈΝΗΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ και την ταύτιση μάλιστα του προέδρου του λιμενικού Ταμείου, καθως και των Μελών(Εκτός εμου αλλά και του κ.Γκιώνη ), μιλάμε για την ακριβώς αντίθετη θέση από αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Πάργας,Συλλόγου Εστίασης Πάργας και Ένωση ξενοδόχων Πάργας, οι οποίοι εχουν αιτηθεί να μη δοθεί καμία άδεια για πλανόδιο και στάσιμο εμπόριο στη χερσαία ζώνη, καθώς μιλάμε για αθέμιτο ανταγωνισμό και αλλά πολλά.

Υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος του ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΛΙΜΕΝΙΚΟΎ ΤΑΜΕΊΟΥ ΠΆΡΓΑΣ, διότι θεωρώ ότι με τέτοιου ειδους πρακτικες δεν μπορώ πλέον να προασπίσω τα νόμιμα, αλλά και τα τοπικα συμφερόντα.

Δεν ανέχομαι τη δουλοπρέπεια της Διοίκησης στα μικροπολιτικά συμφερόντα (Ο νοών νοείτω), γιατί πιστεύω πως έχω προσωπική άποψη και όραμα το οποίο δεν μπορεί να διαβρωθεί από κανέναν, εκτός από τους ψηφοφόρους.

‘Εχω προσωπική άποψη ότι μετά από αυτό το γεγονός ο εξευτελισμός και ο βιασμός του θεσμού αυτού που λέγεται ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΊΟ ΠΆΡΓΑΣ πραγματοποιήθηκε έτσι απλά χωρίς ο πρόεδρος να προστατέψει τα μέλη του και επίσης χωρίς να προστατέψει τις τοπικές επιχειρήσεις που πληρώνουν φόρους,χαράτσια,ενοίκια κτλ. Αντιθέτως προωθεί το πλανόδιο και στάσιμο εμπόριο σε ένα από τα πολυσύχναστα κομμάτια της Πάργας και πετάει στα σκουπίδια τον κόπο,χρόνο και Χρήμα των συλλόγων,επαγγελματιών, αλλά και των πολιτών που προσπαθούν να ανεβάσουν το επίπεδο του τουριστικού προϊόντος που λέγεται Πάργα.

Λοιπόν λέω :

Όχι στη δουλοπρέπεια.

Οχι στην πολιτική της μαριονέτας.
Με τιμή και καθαρή συνείδηση

Γκίνης Δημήτριος

Αρέσει σε %d bloggers: