Με αφορμή το τραγικό περιστατικό με το τέρας Πακιστανό της Πάρου,θα ήθελα να γράψω και εγώ λίγα πράγματα.

Επειδή στην Ελλάδα,δυστυχώς,πρωία πρέπει να γίνει κάτι κακό και μετά να πάρουμε κάποια μετρά,(δηλαδή πρώτα πρέπει να πέσει ένα παλιό κτίριο από σεισμό και μετά να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος,πρώτα να γίνει ένα τραγικό δυστύχημα σε λεωφορείο και μετά να γίνει ο έλεγχος στο όχημα η στον οδηγό,πρώτα να πνίγει κάποιος λουόμενος και μετά να πάρουμε τα όποια μετρά)
θα ήθελα να προλάβω κάποιο κακό πριν γίνει στη γειτονιά μου,στο χωρίο μου στο σπίτι μου.
Εδώ και ένα χρόνο περίπου μένουν σε ένα παλιό σπίτι ακριβός στην πλατεία του χωρίου που μένω,στην Ανθούσα Πάργας,περίπου δώδεκα  Πακιστανοι.
  Κάποιοι συγχωριανοί μου τους δίνουν δουλειά.Κυκλοφορούν σχεδόν καθημερινά στον χώρο της παιδικής χαράς του χωρίου,με αποτέλεσμα να μην πηγαίνουν εκεί τα παιδιά μας να παίζουν.Δεν ξέρω αν είναι καλοί άνθρωποι η κακοί.
Δεν ξέρω αν είναι υγιείς η όχι.Το μόνο που ξέρω είναι πως είναι παράνομα στη χώρα μου και δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στον τόπο μου και στην οικονομία μας.Μιλάμε για εισφοροδιαφυγή,γιατί κανένας δεν τους δηλώνει σε κανένα ταμείο,και επίσης για φοροδιαφυγή γιατί πολύ απλά δεν κάνουν δήλωση και κάποιοι από αυτούς πουλάνε τα προϊόντα τους στην Πάργα.Στην ουσία οι μόνοι που έχουν όφελος είναι αυτός ο κάλος άνθρωπος που τους ενοικιάζει το σπιτι του (παράνομα),και δυο τρεις άλλοι οπού εργάζονται στις δουλείες τους (επίσης παράνομα).
 Να υπενθυμίσω σε όλους τους αναγνώστες,πριν προλάβουν να με κατηγορήσουν,πως κυκλοφορούν οι γυναίκες στο Πακιστάν και στις γύρω χώρες
.Επίσης τι αντιμετώπισή και τι δικαιώματα έχουν οι γυναίκες στην χώρα τους.Φανταστείτε πως βλεπουν και πως εκτιμούν τις δίκες μας γυναίκες.Τι σκέψεις μπορεί να περνάνε από το μυαλό τους όταν βλεπουν να γυρνάνε όμορφα κορίτσια με τα μαγιό τους από τις παράλιες . Όταν αντί για μπουργκες και φαρδιά ράσα,βλεπουν μπικίνι και σορτσάκια!
Ζητάω ευγενικά να φύγουν όλοι όσοι είναι παράνομα στη χώρα μου και στην γειτονιά μου.Ζητάω από τις αρχές να κάνουν κάτι.Ζητάω από την αστυνομία να κάνει αυτό που πρέπει.Η βια δεν είναι λύση.Η βια φέρνει πάντα ακόμα περισσότερη βια.Θέλω να φύγουν ήσυχα και όμορφα.Αν κάποιος είναι νόμιμα εδώ,να μείνει και να σεβαστεί τους νομούς μας.Όποιος είναι παράνομα εδώ,να φύγει,να πάει αλλού,όχι εδώ.Δεν είμαι ρατσιστής και δεν ανήκω σε κάποιον πολιτικό χώρο.
Θέλω η γειτονιά μου να είναι ακέφαλης και πάλι.Θέλω η γυναικά μου να μπορεί να κάνει βόλτες χωρίς να φοβάται.Θέλω τα παιδιά μου να παίζουν στην παιδική χαρά όπως παλιά.Θέλω να γίνει κάτι πριν ακούσουμε και για άλλο τέρας.
Ξαναλέω,δεν είμαι ρατσιστής,είμαι ένας ήσυχος οικογενειάρχης που ανησυχεί για αυτούς που αγαπάει και για τον τόπο του…