Ξεχάστε ό,τι έχετε δει μέχρι τώρα.
Δεν υπάρχει αυτό το βίντεο. Είναι η απόδειξη γιατί φτάσαμε ως εδώ και γιατί πάμε κατά διαόλου.
Εφοριακοί (από τα Lidl) επιχειρούν να ελέγξουν ιδιοκτήτη καντίνας-καφετέριας, ο οποίος δεν κόβει αποδείξεις και είναι οπαδός του (απατεώνα) Σώρρα!
Η αντίδρασή του:
«Είναι παράνομα όλα»
«Οι αποδείξεις είναι παράνομες, οι εφορίες είναι παράνομες»
«Δεν σου δίνω τίποτα… κάνε ό,τι θέλεις, γράψε ό,τι θέλεις… δεν κόβω αποδείξεις»

Πάμε δυνατά τώρα:
«Είστε μηνυόμενοι που δεν παίρνετε τα 27 δισ. του Αρτέμη Σώρρα»
«Έχετε ποινικές ευθύνες και εσείς»
«Ποια είναι η δικιά μου παρανομία; Να συνεργαστώ με εσάς που σας θεωρώ δυνάμεις κατοχής;»
«Που πάτε σε μαγαζιά και παθαίνει ο κόσμος εγκεφαλικά, καρδιές…»
«Εγώ αυτή τη στιγμή τρέμω, θέλω να σας αρπάξω…»
«Εγώ αν αυτή τη στιγμή αν πάθω κακό θα υποτροπιάσω και θα ξεσπάσω σε εσάς»
«Να πάτε να πάρετε τα 27 δις.»
«Θα πάρω την αστυνομία να σας πάω στο αυτόφωρο…»
«Ή φεύγετε με το καλό ή σας κάνουμε μήνυση και τα περιουσιακά στοιχεία σας δεσμεύονται… Θα βρείτε μπελά»

Η συνέχεια είναι απίστευτη! Πιάνουν κουβεντούλα, τον παίρνουν με το καλό, χαμόγελα, χαρούλες και στο τέλος τα βρίσκουν με την βεβαίωση μιας «παράβασης» («150-200 ευρώ», «άμα είναι έτσι γράψε δυο παραβάσεις χαχαχα») και όλοι φίλοι και αδέλφια.

Υποτροπιάστε ελεύθερα!

 

σχόλιο στην ανάρτηση απο

Δημήτρης Αλικάκος

Eλλαδάρα λέμε: Στην κυβερνητική παράγκα της Καλλιθέας οι έγκλειστοι εγχώριοι βαρόνοι και βαρονέτοι τζογάρουν για τις 4 τηλεοπτικές άδειες-την μόνη “επένδυση” που βρήκε τόσους υποψηφίους επενδυτές.

Αρκετά χιλιόμετρα πιο βόρεια μια ξανθιά καλλίγραμμη υπάλληλος της εφορίας Τρικάλων-περιοχή που έγινε γνωστή από τον Σακαφλιά και τον Παλαιοκώστα- με αναλογίες αμερικανίδας pole dancer και ένας συναδελφός της φτυστός Ελληνάρας με ψάθινο καουμπόικο καπέλο, πανταλόνι κάπρι και look που σε προτρέπει να τους λαδώσεις για πλάκα, πέφτουν πάνω σε καντινιέρη θαυμαστή του Ελληνα Elvis Presley Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος μπαίνει με χίλια στη Βουλή.

Ο εφοριακός από την εμφάνισή του και μόνο δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο εκτός από ΠΑΣΟΚ που έγινε ΣΥΡΙΖΑ-δηλαδή ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ. Ο εφοριακός είναι συλλεκτικό κομμάτι. Θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί στη ταινία Ας περιμένουν οι γυναίκες

Η γυναίκα εφοριακός τώρα διάλεξε το σωστό επάγγελμα στη σωστή συγκυρία με την σωστή κυβέρνηση. Αν σκεφτείς ότι προιστάμενος των δύο εφοριακών είναι ο Τρύφων Αλεξιάδης οι δύο εφοριακοί που πάνε να ελέγξουν τον καντινιέρη της Σανίδας είναι υπόδειγμα κρατικού υπαλλήλου της Κολομβίας των Βαλκανίων.

Εμείς πάντως από τον διάλογό τους με τον μερακλή καντινιέρη συμπεραίνουμε πως ο Elvis Presley Αρτέμης Σώρρας θα μπει με 10% στη Βουλή.
Στην αρχική παρατήρηση από τους εφοριακούς ότι δεν έχει κόψει αποδείξεις, ο καντινιέρης απαντά: «Τις κόβω όλες στο τέλος της ημέρας» και συνεχίζει σε άκρως «επαναστατικό» τέμπο:«Είναι όλα παράνομα. Οι αποδείξεις είναι παράνομες, οι εφορίες είναι παράνομες. Όλα είναι παράνομα».

«Δεν σου δίνω τίποτα… γράψε ό,τι θες, κάνε ό,τι θες», λέει ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού απευθυνόμενος στους εφοριακούς, κάνοντας χειρονομίες «αγανάκτησης». «Να μόλις άνοιξα, τώρα, τώρα, ακόμη και την ταμειακή μηχανή δεν την έχω βάλει στην πρίζα», δηλώνει, σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αποδείξεων στα τραπέζια, τα οποία, ωστόσο, είχε προλάβει να σερβίρει.

«Είστε μηνυόμενοι (sic) που δεν παίρνετε τα 27 του Σώρρα», συνεχίζει ο καντινιέρης, ανεβάζοντας το θέμα σε άλλο επίπεδο και προσθέτει: «να συνεργαστώ μαζί σας που θα σας θεωρώ δυνάμεις κατοχής; Που πάτε σε μαγαζιά και παθαίνει ο κόσμος εγκεφαλικά και καρδιές; Εγώ αυτή τη στιγμή τρέμω. Θέλω να σας αρπάξω. Αν πάθω κακό θα υποτροπιάσω και θα ξεσπάσω σε σας».

Οι εφοριακοί του ζητούν να βάλει την πρίζα στη μηχανή, για να την ελέγξουν. Εκείνος απαντά: «όχι δεν κάνω τίποτα, κάντε ό,τι γουστάρετε».

«Από τη μηχανή μπορούμε να κόψουμε κάτι;», ρωτά ο εφοριακός, για να πάρει την απάντηση: «μπορούμε, αλλά με αυτή τη συμπεριφορά δεν κόβω τίποτα» και συμπληρώνει: «Θα πάρω την αστυνομία να σας πάει αυτόφορο»!

Στο τέλος, μετά από τόση ένταση, καταλήγουν να συζητούν για τα… κοινά τους ενδιαφέροντα γύρω από το πανεπιστήμιο Καρδίτσας!

Δείτε το Βίντεο της Χρονιάς ΣΥΡΙΖΑ που ανέβασε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλικάκος.

 

το διαβάσαμε εδώ